سیدباقر سلطانی، رئیس اداره پیشبینی هواشناسی دریایی مازندران با اشاره به صدور هشدار سطح زرد دریایی برای این استان خبرداد و گفت: براین اساس از صبح امروز یکشنبه هفتم تا صبح سهشنبه نهم دیماه بهدلیل جریانات شمالی و عبور موج از تراز میانی جو، مناطق ساحلی و دور از ساحل مازندران تحت تأثیر وزش باد نسبتاً شدید و مواج شدن دریا قرار میگیرند.
وی افزود: بیشینه سرعت وزش باد و همچنین ارتفاع موج در مناطق نزدیک و دور از ساحل قابل ملاحظه خواهدبود.
رئیس اداره هواشناسی دریایی مازندران با اشاره به پیامدهای این شرایط جوی هشدار داد: احتمال غرق شدن قایقها و شناورهای گردشگری و صیادی وجود دارد.
سلطانی اضافه کرد: فعالیت صیادان پره، ورود و خروج شناورها به حوضچه بنادر، تردد شناورها و فعالیتهای ساحلی و فراساحلی با اختلال جدی مواجه خواهدشد.
وی خاطرنشان کرد: قایقرانی، فعالیتهای گردشگری و صیادی در این مدت ممنوع بوده و همچنین تردد شناورهای بزرگ نیز با نهایت مراقبت انجام شود.



نظر شما